Read it in English

Servicevilkår


Denne hjemmeside drives af Factor Style. Overalt på siden refererer udtrykkene "vi", "os" og "vores" til Factor Style. Factor Style tilbyder dette websted, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er anført her.

Ved at besøge vores side og / eller købe noget fra os, engagerer du dig i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker henvist til heri og / eller tilgængelig med hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, købmænd og / eller bidragydere til indhold.

Læs disse Servicevilkår omhyggeligt, før du går ind på eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet, accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, kan du muligvis ikke få adgang til websitet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den aktuelle butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan når som helst gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at sende opdateringer og / eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til websitet efter udstationering af eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.

Vores butik hostes på Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

PUNKT 1 - ONLINE BUTIKVILKÅR
Ved at acceptere disse servicevilkår repræsenterer du, at du mindst er majoritetsalder i din stat eller boprovins, eller at du er majoritetsalder i din stat eller boprovins, og du har givet os dit samtykke til tillade nogen af ​​dine mindre forsørgede at bruge dette websted.
Du må ikke bruge vores produkter til noget ulovligt eller uautoriseret formål, og du må heller ikke i brugen af ​​Tjenesten krænke love i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til, lov om ophavsret).
Du må ikke overføre nogen orme eller vira eller nogen kode af destruktiv art.
Overtrædelse eller overtrædelse af nogen af ​​betingelserne vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

PUNKT 2 - GENERELLE BETINGELSER
Vi forbeholder os retten til at nægte service til nogen af ​​enhver grund til enhver tid.
Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger), kan overføres ukrypteret og involverer (a) transmissioner via forskellige netværk; og (b) ændringer for at overholde og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel over netværk.
Du accepterer ikke at gengive, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brug af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller nogen kontakt på det websted, gennem hvilket tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os .
De overskrifter, der bruges i denne aftale, er kun medtaget for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse betingelser.

PUNKT 3 - Nøjagtighed, fuldstændighed og tidsplan for information
Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er nøjagtige, komplette eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at tage beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere komplette eller mere rettidige informationskilder. Al afhængighed af materialet på dette websted sker på din egen risiko.
Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historisk information er nødvendigvis ikke aktuel og gives kun til din reference. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet på dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores side. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.

PUNKT 4 - ÆNDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER
Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre eller afbryde Tjenesten (eller dele eller indhold deraf) uden varsel på ethvert tidspunkt.
Vi er ikke ansvarlige over for dig eller overfor tredjepart for nogen ændring, prisændring, suspension eller ophør af Tjenesten.

PUNKT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)
Visse produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller udveksles i henhold til vores returpolitik.
Vi har gjort alt for at vise så nøjagtigt som muligt farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af farver er nøjagtig.
Vi forbeholder os ret, men er ikke forpligtet, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til nogen person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af produkter og tjenester, som vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan ændres når som helst uden forudgående varsel efter vores skøn. Vi forbeholder os retten til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud på ethvert produkt eller enhver tjeneste, der er foretaget på dette websted, annulleres, hvor det er forbudt.
Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, information eller andet materiale, der er købt eller opnået af dig, opfylder dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

PUNKT 6 - Nøjagtighed af fakturering og kontooplysninger
Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, du bestiller hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere mængder, der er købt pr. Person, pr. Husstand eller pr. Ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer, der er placeret af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring eller annullering af en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt, ordren blev foretaget. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores eneste vurdering synes at være placeret af forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer omgående at opdatere din konto og andre oplysninger, inklusive din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For mere detaljerede oplysninger, bedes du læse vores returpolitik.

PUNKT 7 - VALGFRIEVARER
Vi giver dig muligvis adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har kontrol eller input.
Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som tilgængelige" uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden påtegning. Vi har intet ansvar overhovedet som følge af eller relateret til din brug af valgfri tredjepartsværktøjer.
Enhver brug af dig af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, sker fuldstændigt på din egen risiko og skøn, og du skal sikre dig, at du er bekendt med og godkender de vilkår, som værktøjer leveres af den eller de relevante tredjepartsudbydere.
Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller funktioner via webstedet (inklusive frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og / eller tjenester er også underlagt disse servicevilkår.


PUNKT 8 - LINKER TREDJEPARTER
Visst indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan omfatte materiale fra tredjepart.
Tredjeparts-links på dette websted kan muligvis henvise dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har intet ansvar eller ansvar for tredjepartsmaterialer eller -websteder eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.
Vi er ikke ansvarlig for nogen skade eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner, der er foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Gennemgå nøje tredjeparts politikker og praksis, og sørg for, at du forstår dem, før du udfører nogen transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjeparten.

PUNKT 9 - BRUGERKOMMENTARER, TILBAKEHOLD OG ANDRE INDGIVELSER
Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke indsendelser (for eksempel konkurrenceindlæg) eller uden en anmodning fra os, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, hvad enten det er online, via e-mail, med post eller andet (samlet, 'kommentarer'), accepterer du, at vi til enhver tid uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge ethvert medium alle kommentarer, du sender til os. Vi er og er ikke under nogen forpligtelse (1) til at opretholde kommentarer i tillid; (2) at betale kompensation for eventuelle kommentarer; eller (3) for at svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpligtelse til, overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi vurderer efter vores skøn, er ulovlige, fornærmende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændige eller på anden måde uoverensstemmende eller krænker nogen parts intellektuelle ejendom eller disse Servicevilkår .
Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker tredjeparts rettigheder, herunder copyright, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde injurierende eller på anden måde ulovligt, misbrugende eller uanstændigt materiale, eller indeholde computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjepart med hensyn til oprindelsen af ​​eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for eventuelle kommentarer, du fremsætter og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for eventuelle kommentarer sendt af dig eller tredjepart.

PUNKT 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER
Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken styres af vores privatlivspolitik. For at se vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

PUNKT 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDLØB
Lejlighedsvis kan der være information på vores side eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller undladelser, der kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, forsendelsesomkostninger for produkter, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller mangler og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysninger i Tjenesten eller på et beslægtet websted er unøjagtige på ethvert tidspunkt uden forudgående varsel (inklusive efter at du har afgivet din ordre) .
Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i tjenesten eller på et beslægtet websted, herunder uden begrænsning, prisoplysninger, undtagen som krævet i loven. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der er anvendt i Tjenesten eller på noget relateret websted, bør tages for at indikere, at alle oplysninger i Tjenesten eller på et beslægtet websted er blevet ændret eller opdateret.

PUNKT 12 - FORBUDT BRUG
Ud over andre forbud som beskrevet i Servicevilkårene, er det forbudt dig at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ethvert ulovligt formål; (b) at anmode andre om at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige forskrifter, regler, love eller lokale forordninger; (d) at krænke eller krænke vores immaterielle ejendomsrettigheder eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, forvirre, skræmme eller diskriminere på baggrund af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger; (g) til at uploade eller transmittere vira eller anden type ondsindet kode, der vil eller kan bruges på enhver måde, der vil påvirke funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller på et beslægtet websted, andre websteder eller Internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) til spam, phish, pharm, påskud, spider, crawl eller skrabe; (j) til ethvert uanstændigt eller umoralsk formål; eller (k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne på Tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller Internettet. Vi forbeholder os retten til at afslutte din brug af Tjenesten eller ethvert relateret websted for krænkelse af forbudt brug.

PUNKT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE AF GARANTIER ANSVARSBEGRÆNSNING
Vi garanterer ikke, repræsenterer eller garanterer, at din brug af vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.
Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.
Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten i ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel til dig.
Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten på din eneste risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) 'som den er' og 'som tilgængelig' til din brug uden nogen repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelig eller underforstået, inklusive alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.
Faktorstil er ikke vores direktører, officerer, ansatte, tilknyttede virksomheder, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere ansvarlige for skader, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, straffende, specielle, eller følgeskader af enhver art, herunder uden begrænsning tabt overskud, mistet indtægt, mistet opsparing, tab af data, udskiftningsomkostninger eller lignende skader, hvad enten de er baseret på kontrakt, erstatning (herunder forsømmelse), strengt ansvar eller på anden måde, der skyldes din brug af nogen af ​​tjenesterne eller produkter, der er anskaffet ved hjælp af tjenesten, eller til ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af tjenesten eller ethvert produkt, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller mangler i noget indhold, eller ethvert tab eller skade af nogen art, der er opstået som følge af brugen af ​​tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er sendt, transmitteret eller på anden måde stillet til rådighed via tjenesten, selvom de får besked om deres mulighed. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af erstatningsansvar for følgeskader eller tilfældige skader, i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset til den maksimale tilladte lovgivning.

PUNKT 14 - SKADELSE
Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde uskadelig Factor Style og vores forældre, datterselskaber, tilknyttede virksomheder, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlige for ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, der er foretaget af tredjepart på grund af eller opstået som følge af din overtrædelse af disse Servicevilkår eller de dokumenter, de indeholder, som reference, eller din overtrædelse af nogen lov eller tredjeparts rettigheder.

PUNKT 15 - SEVERABILITET
I tilfælde af, at en bestemmelse i disse servicevilkår bestemmes for at være ulovlig, ugyldig eller ikke-håndhævelig, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre håndhæves i det fulde omfang, der er tilladt efter gældende lov, og den ikke-håndhævelige del anses for at være adskilt fra disse vilkår for Service, en sådan afgørelse påvirker ikke gyldigheden og eksigibiliteten af ​​andre resterende bestemmelser

PUNKT 16 - AFSLUTNING
Parternes forpligtelser og forpligtelser, der pådrages inden udløbsdatoen, skal overleve opsigelsen af ​​denne aftale til alle formål.
Disse servicevilkår er effektive, medmindre og indtil de opsiges af enten du eller os. Du kan til enhver tid opsige disse servicevilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophører med at bruge vores websted.
Hvis du i vores eneste dom undlader, eller vi har mistanke om, at du har undladt at overholde enhver vilkår eller betingelser i disse Servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale når som helst uden varsel, og du vil fortsat være ansvarlig for alle skyldige beløb til og med datoen for opsigelsen og / eller i overensstemmelse hermed kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller dele heraf).

PUNKT 17 - HELE AFTALE
Manglen på os med at udøve eller håndhæve nogen ret eller bestemmelse i disse Servicevilkår udgør ikke et afkald på denne ret eller bestemmelse.
Disse servicevilkår og alle politikker eller driftsregler, der er offentliggjort af os på dette websted eller i forbindelse med Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af Tjenesten, erstatter enhver tidligere eller samtidige aftaler, kommunikation og forslag , uanset om de er mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (inklusive, men ikke begrænset til, tidligere versioner af servicevilkårene).
Eventuelle uklarheder i fortolkningen af ​​disse Servicevilkår skal ikke fortolkes mod den udpegende part.

AFDELING 18 - REGERING FOR LOVER
Disse servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvor vi leverer dig Tjenester, styres af og fortolkes i overensstemmelse med Danmarks love.

PUNKT 19 - ÆNDRINGER I SERVICEBETINGELSER
Du kan når som helst gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side.
Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse Servicevilkår ved at sende opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at regelmæssigt tjekke vores websted for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller Tjenesten efter udstationering af ændringer i disse Servicevilkår udgør accept af disse ændringer.


PUNKT 20 - KONTAKTINFORMATION
Spørgsmål om servicevilkår sendes til os på info@factorstyle.com.